Samling vid tentipin, ÅWB TC

Åda Wild Boar

Åda Wild Boar är tävlingar och event i vildsvinets ursprungliga näste på Åda, Trosa. Vi bedriver all verksamhet utifrån vårt permanenta tävlingscentra och vår genuina kärlek till naturen och det naturliga. Vi drivs av att skapa förutsättningar för människor att få uppleva utmaningar och äventyr i vacker natur. ÅWB lägger största vikt vid värderingar kring naturen och hållbarhet och det är något som skall genomsyra all vår verksamhet inkl. våra partners.

Våra tävlingar

Åda Wild Boar driver fyra tävlingar. ÅWB Trail, ÅWB Stafett, ÅWB Challenge och ÅWB Winter. Den sammankopplande länken mellan de olika loppen förutom platsen, är naturen. Den skapar roliga och utmanande tävlingar. Ett ÅWB lopp är en utmaning. Att prestera bra på ett av ÅWBs lopp är något som man skall vara stolt över. En medaljprestation som medför deltagande i utlottning av priser är segrartiden +25%

ÅWB Adventure (Januari)
En tävling med tre distanser i vinterlandskap. En kids 2 km, en reflexbana 11 km i mörker samt 30 km bestående av orientering och traillöpning, +20km orientering innan +10km reflexbana. Start i skymning målgång i mörker. Max 50st lag (lagtävling)

ÅWB Weekend (April)

Nytt för 2018 är att vi samlar ÅWB Trail, ÅWB Challenge och årets nyhet ÅWB Stafett under en helg i april.

ÅWB Trail – Ett rent traillopp med distanserna  kids 2km, 5km,  12km, 24km, 42km och 60km.

ÅWB Challenge – Ett lopp med löpning och äventyr- olika moment och utmaningar. Ett lopp för barn och ett för vuxna.

ÅWB Stafett – Ett stafettlopp med distanserna 2, 5 och 12 km. Du kan tävla som familj eller fritt sätta ihop ditt lag.