Samling vid tentipin, ÅWB TC

Åda Wild Boar

Åda Wild Boar är tävlingar och event i vildsvinets ursprungliga näste på Åda, Trosa. Vi bedriver all verksamhet utifrån vårt permanenta tävlingscentra och vår genuina kärlek till naturen och det naturliga. Vi drivs av att skapa förutsättningar för människor att få uppleva utmaningar, äventyr i vacker natur. ÅWB lägger största vikt vid värderingar kring naturen och hållbarhet och det är något som skall genomsyra all vår verksamhet inkl våra partners.

Våra tävlingar

2017 driver ÅWB tre tävlingar. ÅWB Trail, ÅWB Bikerun och ÅWB Adventure. Den sammankopplande länken mellan de olika loppen förutom platsen, är naturen. Den skapar hårda och utmanande tävlingar som inte kräver byggda hinder. Ett ÅWB lopp är tufft, riktigt tufft. Att prestera bra på ett av ÅWBs lopp är något som man skall vara stolt över. En medaljprestation som medför deltagande i utlottning av priser är segrartiden +25%

ÅWB Trail (April)
Ett rent trail lopp med distanserna  ca 3km, +10km, +20km och +50km. Max 500deltagare

ÅWB Challenge (Juni)

Ett lopp med löpning och äventyr- olika moment och utmaningar utmaningar.

ÅWB Adventure (December)
Navigation och traillöpning, +20km navigering/orientering innan +10km reflexbana start i skymning målgång i mörker. Max 100st lag (lagtävling)