TEAMET BAKOM ÅDA WILD BOAR

Tävlingsledningen

 

 

 

 

 

Anders Nordström             Elis Andersson                  Lena Nordström

Anders – Utvecklings-, säkerhet-, och pressansvarig.

En sann naturälskare som byggt banor i skogen sedan barnsben. Älskar att inspirera och skapa förutsättningar för människor att upptäcka och komma ut i naturen. Anders är grundare av anordstrom.com och Åda Wild Boar. anordstrom.com håller utbildningar, träning, föreläsningar och har specialistkompetens inom fot – och löpteknik. Strävar efter det naturliga och äkta. Anders är certifierad trailledare hos Nordic Preparedness.

Elis – Tävlingsledare och banansvarig.

Elis är en tävlingsmänniska som har återupptäckt orientering och älskar all teknik kopplad till kartor och statistik. Tillsammans med Anders har han tillbringat många timmar i Ådas skogar för att hitta bästa tänkbara upplevelse. Till vardags jobbar Elis som produktionschef Industri på Nokon.

Lena – Evenemangsansvarig.

Lena är delägare i anordstrom.com och brinner för barnen och att de ska komma i skogen, känna glädje och röra på sig. Hon jobbar som projektledare för Trosa kommuns bygg- och anläggningsprojekt och är en fena på att organisera och strukturera.

Funktionärsstaben

Lena Hästbacka Wrangås – Sekretariat.

Lena är född och uppvuxen i Trosa och jobbar som undersköterska i kommunen. På fritiden är hon aktiv i föreningen Trosagymnasterna som ledare.  Själv tränar hon gärna utomhus både löpning, cykling och styrketräning, tränar även på Friskis och Svettis.

Kajsa Palmblad – Sekretariat.

Bosatt i Trosa sedan 6 år tillbaka men är väl bekant med Trosa skärgård sedan barnsben! Arbetar som klinikchef för Ftv Sörmlands Munhälsoteam som jobbar med munhälsa i hela länet. Älskar all form av aktivitet, från alpint och skoter till segling och golf. Slappar helst av i skärgården med familj och vänner.

Olle Grönberg –  Funktionärsansvarig.

Uppvuxen i Västergötland men sedan drygt 30 år sörmlänning. Mångsysslare med allt från yrkesjakt till kvalitetskonsult på CV:t. Natur-junky sedan barnsben som tränar till husbehov och för att jag kan, främst löpning, cykling och paddling.
Har rört en isbjörn… Jobbar till vardags som kvalitetskonsult på Sweco.

Malin Edqvist – Ansvarig för sjukvårdsteamet.
Ursprunglig Stockholmare som nu bor i Hölö och jobbar som undersköterska i Trosa. Intressen är löpning, älskar swimrun, hundar och gillar att resa. Hon planerar på en drömresa till Afrikas tak, Kilimanjaro, och vill gärna upp där snart.
Christian Boo – Mediateam och fotograf

Christian har varit ÅWB:s officiella fotograf sedan starten 2013. Driver eget företag som fotograf, Christian Boo.

Henrik Alvstråle – Mediateam och teknisk support

Driver företaget Alvseal Solution AB.

Funktionärer

Sist men inte minst har vi ett antal funktionärer som hjälper till under loppen. Många kommer år efter år.