SAMMARBETSPARTNERS

ÅDAWILD BOAR lägger stor vikt vid samarbete med starka partners som delar vårt synsätt kring natur, djur och människan, alltså vår värld. Där det naturliga är det normala. Våra samarbetspartners är handplockade företag som representerar sunda värderingar. Vi är stolta över våra samarbetspartners och rekommenderar dem varmt.

Bergans of Norway är en världsledande aktör av avancerad vandringsutrustning och funktionskläder. De arbetar aktivt med etik, miljö och socialt ansvar, både externt och internt. Genom detta arbete önskar de ta vara på naturresurserna och bidra till en bärkraftig utveckling. På det här sättet vill de bidra till att allt fler inspireras till att ta del av vår fantastiska natur.

Trosa Järn & Färg Bolist är en familjeägd butik som tillhör Sveriges största bygg- och järnhandel med 200 butiker och en näthandel.  Med den familjära känslan, närheten till sina kunder och den starka kompetensen jobbar Bolist med färg, form.

ICA Supermarket Trossen är matbutiken mitt i Trosa som sätter kunden i fokus. Det är ett familjeföretag som sedan 2013 drivs av systrarna Steiner. Under 2017 har de även drivit matlagning för nyanlända för att skapa möjligheter för dem. – Jag ville göra skillnad. Skulle alla göra någonting så skulle det bli mycket lättare”, säger Jenni Steiner som driver Ica Trossen tillsammans med Linda Steiner.

Åda Golf & Country Club är mer än golfbana, restaurang, hotell och konferensanläggning. Det ligger i anslutning till Åda Säteri och är en modern mötesplats med historiska anor för människor som vill utvecklas och må bra. Marken som golfbanan är byggd på har tidigare varit ett av landets största hägn för vildsvin, hjortar och mufflonfår. I dag är golfbanan en vildsvinsfri zon som skyddas noggrant mot dem med ett meterhögt stängsel.

OutMeals är ett företag i toppen av världens ledande företag för militära dygnsportioner med över 11 års erfarenhet av  utveckling och hantering av militära dygnsportioner. Mjuka konserver från OutMeals är färdiglagad mat av hög kvalité, paketerad i ett skyddande laminat och har 3 års hållbarhet som kan värmas genom en värmepåse (heater) eller i vattenkok. Den går givetvis att äta direkt ur påsen och har man bråttom eller befinner sig i en nödsituation går måltiden även utmärkt att ätas kall.

Tailwind Nutrition Sweden är en del av Trailground AB som ägs och drivs av Alexander Malmström. Glädjen över att ha hittat en sportdryck som gav honom ”allt han behövde” och som faktiskt fungerade gjorde att han bestämde sig för att förverkliga sin dröm och blev Svensk och Nordisk agent för Tailwind Nutrition.

Evenemangsproducenter för: möten, konferens, kickoff, invigningar, jubileum, mässor, fest, resor, teknik, logistik, ljud & ljus och mycket mer.

Alvseal hjälper till med bokningar, dokument och information till ert event! Foto, film och föreläsningar ihop med sina partners.

Fotograf Christian Boo jobbar med huvudsakligen inredning, arkitektur och bostadsfoto för mäklare. Någon gång i veckan byts det ut mot andra fotouppdrag, i form av bröllop, idrott, reportage, porträtt m.m. Basen med kontor/studio ligger i Trosa men jobb görs dagligen i Stockholm, Stockholms skärgård, Gnesta och Nyköping.